Externe communicatie

Externe communicatie is niet direct gericht op het verkopen van je product of dienst. Goede communicatie zorgt voor loyaliteit en vertrouwen met je relaties en klanten. Indirect vergroot dit wel de verkoop en het bedrijfsresultaat.

Smit Marketing Advies en Communicatie verzorgt een extern communicatieplan welke start met het vaststellen van de te bereiken doelen: vergroten van kennis, verbetering van houding of gedrag. Vervolgens bepalen we de beste manier van communiceren en welk medium hiervoor wordt ingezet.

Ik kan je helpen met:

  • het opzetten en verbeteren van het bedrijfsimago
  • het vergroten van naamsbekendheid
  • het creëren van free publicity en pr
  • het vormgeven van teksten op websites en in brochures

Interne communicatie

Betrokken en trotse medewerkers!
Door een juiste interne communicatie wordt dit bereikbaar. Daarnaast verbeteren de prestaties van werknemers en het bedrijfsresultaat.

Smit Marketing Advies en Communicatie helpt je met het opstellen van een communicatieplan voor interne communicatie. Welk doel wil je bereiken en hoe wil je dat doen. In een wereld die snel verandert communiceer je ook snel. Om je medewerkers op de hoogte te houden van veranderingen bepaal je welk medium je hiervoor in wilt zetten en in welke stijl je dit wilt doen.

Interne communicatie: wordt krachtig als je goed naar jezelf en de organisatie luistert!